Jag tycker att det är så svårt att hitta fina presenter till barn och barnbarn. Känner inte ni det också? Det blir så himla lätt "en slant" som vi säger, eller kanske ännu värre - ett kort med ett belopp på och så swishar man över pengarna... Det är inte roligt att ge pengar! Som förälder vet jag att pengarna så lätt "bara försvinner", och hur fin kram man än får när man lämnar presenten så finns det sällan något minne av gåvan kvar.

Torekovs bakgrund

För 5 år sedan blev vi trött på att leta efter en fin present till vårt barn. Han var då 9 år och det enda han önskade sig var hockeyutrustning eller dataspel. Vi ville hitta något annat, något speciellt. Lika svårt var det för mor- och farföräldrar. Det var hopplöst för dem att hitta rätt. När de skulle överraska så var det naturligtvis svårt att hitta kläder  som passade - eller om de hade hittat en keps, då var det fel logo i pannan... De sista åren har de givit upp, de ger numer "en slant" istället. Jag vet att de inte tycker det är kul.

Ska det vara så svårt att hitta en present till sitt barn?

Ibland vill man ge något speciellt. Något som finns kvar. En fin present till sitt barn. Då kom vi på vad vi ville köpa, en riktigt fin analog barnklocka!

Vi var så glada när vi bestämt oss. Men, problemet blev att vi inte kunde hitta någon... Det vi hittade var enkla klockor av plast. Sk mineralglas, vilket är plast, klockarmband av plast eller enkelt gummi och en vattentålighet som innebär att sonen inte kunde ha på sig klockan när det regnar.

En fin present till barn!

Det var därför vi skapade en riktig klocka. En högkvalitativ analog klocka gjord från grunden till barn. Vi har jobbat för att skapa en så fin present till barn som bara möjligt!

Det tog oss 2 år att skapa Torekovs barnklockor. Jag kan verkligen tycka att en barnklocka från Torekovs i sin exklusiva ask är en toppenfin present!

Kika på en test som klockfeber.se gjort!

maj 31, 2022 — Leif Göransson

Lämna en kommentar

translation missing: sv.blogs.comments.moderated