Villkor & Integritetspolicy

Här hittar du våra villkor kring köp, gdpr och annat viktigt

Villkor & Integritetspolicy

Generellt

TKVS watch AB följer Konsumentköplagen vid eventuella reklamationer och alla
personuppgifter skyddas enligt bestämmelserna i GDPR.

Enbart myndiga personer får handla på torekovswatch.se. Om du ännu inte fyllt arton så önskar vi ett skriftligt medgivande med barnets namn och personnummer, målsmans namn och personnummer samt underskrift på ett papper som vi önskar scannat/fotograferat och skickat till oss på info@torekovswatch.se

Moms med 25 % ingår i alla priser. Vi erbjuder fri frakt för alla order över 500 kr. (Gäller Sverige)

Order

Du får en orderbekräftelse mailad till dig efter genomförd beställning. Det är därför av yttersta vikt att du fyllt i korrekt mailadress samt säkerställer rätt mobilnummer för avisering.

Avbeställning av order

När ordern har skickats måste du ta emot ordern och i så fall returnera den till TKVS watch AB, Östergatan 91, 262 33 Ängelholm. Maila ditt ordernummer till info@torekovs.com och meddela att du kommer att skicka tillbaka varan. Så fort vi har fått produkten och kontrollerat att den är i oanvänt skick, betalar vi tillbaka pengarna, med avdrag för returfraktkostnaden.

Leverans

Vi skickar alla våra paket med DHL. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar. För att du skall få din leverans så snabbt som möjligt var då noggrann med att ange rätt telefonnummer och mailadress. Bor du i lägenhet är det viktigt att din ytterdörr har en namnskylt med DITT namn på. Outhämtade paket fakturerar vi en adminstrativ kostnad på 300 kr för.

Transportskador

TKVS watch AB ansvarar för eventuella transportskador. Det är viktigt att du vid mottagande av varan/varorna kontrollerar att paketet inte är skadat. Om så är fallet ansvarar du för att kontakta vår kundtjänst inom 14 dagar. (Använd mailformulär här på hemsidan, eller maila info@torekovswatch.com ) Märker du redan vid ditt utlämningsställe att paketet är skadat så anmäl det där och sedermera även till vår kundtjänst.

Frakt

Vi på TKVS Watch AB har valt att jobba med ett jättefint lokalt familjeägt logistikföretag uppe på Bjärehalvöns sluttningar. De levererar våra klockor Nationellt ( 2-3 dagar) och internationellt (4-5 dagar). Gäller vid order innan kl 15 på dagen.

Retur

Glöm inte bort att kunna uppvisa originalkvittot som visar att ni köpt klockan för max 14 dagar sedan.

Garanti

Vår garanti gäller inte om klockan är utsatt för orimligt våld eller vattenpåverkan utöver våra rekommendationer. Den gäller inte heller om någon icke auktoriserad person öppnat klockan. Returkostnaden står kunden för.

Kontakta oss

Har du några frågor eller funderingar?