Natoband för klockor har sitt ursprung i den Brittiska armén. Britterna skapade ett enkelt alternativ som soldaterna kunde sätta på sina dykarklockor i stället för ursprungsbanden. Standardmässigt trär man ett natoband genom klockans bandstift som sedan täcker hela undersidan av klockan. 

Lika bra till barn som lyxur

Ett natoband är lika rätt på en fin barnklocka som på ett exklusivt herrur som kostar lika mycket som en mindre villa. Ibland vill man inte vara som alla andra. Det är coolt med ett natoband kan vuxna tycka. ”Det är superbt med ett natoband på en klocka som ska sitta på en handled till ett barn eller ungdom”, kan Torekovs klockor tycka.

Natoband är mjukt och skönt

Torekovs barnklockor har valt natoband som ett av deras 3 alternativ. Det är fantastiskt mjukt och skönt, och perfekt för små handleder. De tycker däremot inte att lösningen med att låta bandet ligga under boetten är bra för barn. Det blir helt enkelt oskönt om man drar bandet genom bandstiften.

Torekovs skapar tvådelad nato

Därför har Torekovs barnklockor skapat tvådelade klockarmband i nato i stället. Samma fördelar med mjukheten, inga nackdelar.

Undersidan på alla Torekovs klockor är dessutom i helt allergifri Titan. Ett mycket skönt material mot huden. Det vill de inte täcka över.

Lätt utbytbara natoband

När man köper en klocka från Torekovs kan man välja klockarmband såsom natoband, äkta läder eller Milanesisk mesh. Torekovs klockor har en mycket fiffig lösning där man ytterst enkelt kan byta sitt klockarmband själv. Alla klockarmband har bandstift med en liten manöverenhet på. Man skjuter bara ihop stiftet och för ut den ur sin position. Titta här på filmen; Byta klockarmband på Torekovs. (I slutet på hemsidan Klockfebers klocktest)

Läder, ett kompliment

Ett alternativ till natoband på Torekovs klockor är äkta mjukt läder. Man hör ibland att det är det bästa köpet. Läder känns exklusivt och är alltid lika behagligt. Ett klockarmband i äkta läder blir bara skönare och skönare ju mer man använder det.  

...eller kanske Milanesisk mesh

Sista alternativet till natoband hos Torekovs är klockor med band i finaste Milanesisk mesh. Den är mycket följsam och ytterst fint flätad i sin struktur. Själva namnet har det fått från sin ursprungsort Milano i Italien, men hos Torekovs klockor tycker man det hör hemma på Bjärehalvön i svenska Skåne.

Torekovs klockor Pärlhamn är de mest exklusiva klockorna hos Torekovs. Det är dessutom det enda klockarmbandet man inte kan köpa i efterhand.

Vill du gå in och titta på Torekovs alla natoband så går du in här; Torekovs klockarmband.

Ytterst prisvärd möjlighet att kunna byta band själv

Det kostar inte mycket att köpa extra klockarmband och få känslan av att ha ”ytterligare en klocka”. Väljer man att köpa en klocka i mesh, och sedan kompletterar med ett klockarmband i nato och ett i äkta läder – ja då är det som att ha tre klockor men bara betala för en!

Hinterlassen Sie einen Kommentar

Bitte beachten Sie, dass Kommentare vor der Veröffentlichung freigegeben werden müssen