En barnklocka är bästa presenten till skolavslutningen

Bäst present till skolavslutningen

Bäst present till skolavslutningen, vad kan det vara? Vi har ett förslag; köp en riktigt fin klocka till ditt barn! Många barn saknar en klocka. Har ditt barn en? Tänk hur mycket tid man lägger i skolan på att lära barnen klockan, men nästan inga barn har en. Läs mer här!
Klockarmband barn äkta läder

Klockarmband barn

Klockarmband barn, vad ska man tänka på? Vad är bäst köp? Här följer kloka råd. Läs mer här!
Natoband barnklockor

Natoband för klockor

Natoband för klockor har sitt ursprung i det Brittiska armén. Britterna skapade ett enkelt alternativ som soldaterna kunde sätta på sina dykarklockor i stället för ursprungsbanden. Natoband är perfekt till barnklockor. Läs mer här!
META

META stäms av 41 amerikanska stater

META stäms av 41 amerikanska stater. De menar att Facebook och Instagram, bidragit till en psykisk kris för barn och ungdomar. Läs Aftonbladets artikel och lyssna på Framgångspodden: Hur mobiltelefon och smartwatch styr ditt liv. Mer här! 
Barnklocka är Bästa Julklappen

Barnklocka är Bästa Julklappen

Barnklocka är Bästa julklappen! Det är något exklusivt, men inte alltför dyrt. Det kan liknas vid ett smycke, men har ett klokt syfte. Det är en Julklapp man mår bra av att ge. Läs mer!
Klockor barn

Beobachtet Kinder

Kinderuhren der schwedischen Premiummarke Torekov's Watches. Beste Empfehlung, wenn Sie auf der Suche nach einem Geburtstagsgeschenk, Weihnachtsgeschenk, Abschlussgeschenk, Studenten- oder Schulanfangsgeschenk sind. Ein Schmuckstück und eine Uhr! Weiterlesen!

Klocka barn från svenska Torekovs

Uhr Kinder

Suchen Sie eine Uhr für Ihr Kind? Es gibt große Unterschiede, was ist zu beachten? Weiterlesen!

Sötaste pojken som lär sig klockan med sin barnklocka från Torekovs

Wann lernen Kinder die Uhr?

Wann lernen Kinder die Uhr? Woran sollten Sie denken? Welche Kinderuhr sollte man kaufen? Weiterlesen!