Barnklocka silver från Torekovs till ditt barn eller barnbarn – det är en superfin och klok present!

Det är inte lätt att hitta en bra present till barn och ungdomar. Visst känner ni att man ibland vill hitta något speciellt? Något som barnen kan ha kvar som minne.

Vi har ett jättebra förslag!

Köp en riktigt fin exklusiv analog klocka barn från Torekovs klockor! Klockorna är extremt välgjorda med bara de bästa materialvalen. De är toppensnygga likväl som klassiska!

Många barn och ungdomar tycker om Torekovs klockor i guld och rosé. Förmodligen för att det ser lyxigt ut. Vi tycker att barnklocka i silver är lika lyxiga! Kanske något mer sobert, men för många helt perfekt!

Bra kvalite är viktigt – klockans undersida

Torekovs barnklockor är gjutna i det finaste stål man kan uppbringa, sk 316L stål. Många kallar det kirurgiskt stål för att det är det stål som används till medicinska instrument. Men, även om de använt det bästa man kan ha så väljer Torekovs dessutom att sätta 100% Titan på undersidan. Detta för att allt stål innehåller Nickel. Så för att säkerställa att inga barn kan utveckla Nickelallergi använder man på Torekovs barnklockor hypoallergen Titan. Dvs, alla klockor silver från Torekovs har en allergifri undersida.

Bra kvalite är viktigt – klockans glas

Visst är det roligt när saker är nya och de blänker. Men, visst är det tråkigt när produkter snabbt tappar lyster, eller glas blir repiga!

De allra flesta klockorna på marknaden, även till vuxna, har glas av mineralglas. Det är i princip plast. När man tänker på det så förstår man då också varför glas till t ex klockor är så väldigt känsliga.

De finaste klockorna man kan köpa, exempelvis Breitling, Rolex eller IWC, har glas av safirkristall. Det är ett så hårt glas att enbart diamant motsvarar dess hårdhet. I princip är det omöjligt att repa safirkristall.

Alla klocka Silver, och alla andra Torekovs barnklockor och klockor för ungdomar, har homogent safirkristallglas.

Bra kvalite är viktigt – vattentålighet

Många av de absolut mest framgångsrika företagen som säljer klockor till vuxna har valt att ha en vattentålighet på 3 ATM. Man har då möjlighet att göra klockan riktigt tunn. Men, de klockorna tål i princip inte att ha på sig när det regnar ute.

Det finns också vuxenklockor som är gjorda för djupdykning, vilket är en superhäftig aktivitet – men klockor till barn kanske inte behöver vara gjorda för det?

Torekovs har valt att ha en vattentålighet på 5 ATM. Det innebär att ett barn kan glömma klockan när de hoppar i poolen eller då de duschar efter gymnastiken. Det tycker de är en bra nivå. Vi håller med. Barnklockan i silver från Torekovs tål vatten! Alla klockor för barn och ungdomar från Torekovs har 2 års Garanti.

Bra kvalite är viktigt – bekvämlighet

Visst har du varit med om att ge bort något som man märker inte är skönt att ha på sig, eller att bära? De supersnygga skorna som var alldeles för hårda, eller tröjan som var stickig.

Att köpa en klumpig klocka, eller en klocka som har en omställarknapp som skär in i handens ovansida, det är inte smart. Om du köper en Torekovs klocka silver för barn så vet du att klockan är skön att ha på sig. Klockorna är byggda så att omställarknappen sitter på klockhusets kl 2. Knappen kommer aldrig i närheten av barnets hud.

Dessutom har alla klockor för barn från Torekovs mjuka klockarmband. Oavsett om du väljer band i tyg (sk nato), äkta läder eller mesh så är klockorna jättesköna att ha på sig.

När lär sig barn klockan?

Alla barn ska lära sig klockan i grundskolan, åk 1-3. Man lägger mycket studietid på att lära barnen klockan. Men, hur många barn har en klocka på sig? Det är inte så lätt att lära sig klockan om man inte äger en klocka själv.

Köp en fin analog klocka från Torekovs barnklockor och underlätta för ditt barn att lära sig klockan!

En bra barnklocka är en toppenpresent! Det är en klok gåva likväl som ett vackert smycke!

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated