INSPIRATION: Tänk vad roligt att få ge en present till barn och barnbarn som finns kvar!

Lookbook

Guld, Silver, Rosé klocka - eller vågar du matt svart- välj favoritklocka!

En snygg riktig klocka är en superpresent!

Visst är det svårt att veta vad man ska ge i present till barn och barnbarn, oavsett ålder? Ett riktigt snyggt armbandsur från Torekovs är ett nytt toppenalternativ! Här får du länken till bästa armbandsuren för barn; Torekovs klockor barn.

Köp en äkta Torekovsklocka av premiumkvalité till födelsedag, skolstart, skolavslutning, student, morsdag, julklapp eller till någon bara för att det är någon som du tycker extra mycket om!

Riktig klocka - present som finns kvar

Det är roligt att ge bort presenter som ger minnen och finns kvar. Få saker är så perfekta som en klocka av kvalitet. 

"Vår son fick sitt armbandsur från Torekovs för ett drygt år sedan. Vi har kompletterat med ett klockarmbnd i brunt läder som han växlar mellan sitt mörka marinblå natoband. Han älskar verkligen sin klocka och vill aldrig ta av den. Kanske beror det på att jag själv alltid haft klocka på mig", säger pappa Fredrik. 

Torekovs erbjuder klockor i Guld, Silver, Rosé och matt svart. Klassiskt, exklusivt och en jättetrevlig present!

Är kvalitet är viktigt?

Ja, det är det!

Vattentät: Vissa enklare klockor tål inte regn. De tåI därmed inte heller att man råkar glömma klockan på armen när man duschar eller hoppar in i och leker i en vattenspridare. Så, se till att den barnklocka du tittar på tål vatten! Den bör ha en specifikation på 5 ATM eller mer.

Allergifri: Inga armbandsur ska skapa problem. Speciellt inte klockor för barn och ungdomar! Om man är orolig för att utveckla nickelallergi så ska materialet på undersidan av en klocka vara av Titan eller keramiskt material. De är 100 % nickelfria. Stål, även av yttersta kvalitet, innehåller nickel. Alla klockor från Torekovs har homogen HypoallergenTitan som undersida.

Diamanthårt Safirkristallglas: Har ni sett hur de flesta barnklockorna ser ut på glaset bara efter någon veckas användande? Sönderrepade. Det beror på att väldigt många armbandsur, kanske de allra flesta, har mineralglas. Det är i princip plast och repas ytterst lätt! Ibland kan det vara värt att lägga ”en peng extra” och få bättre hållbarhet. Så är det i det här fallet. Glas av safirkristall är i princip omöjligt att repa och tål att dras på insidan av rutschbanan i evighet!

Klockarmband som andas: Klockarmband ska kunna andas. Under ett klockarmband i plast eller tät gummi bildas kondens som kan ge rodnad och utslag. Köp en klocka med klockarmband i äkta läder, eller tyg (nato). Även Klockarmband i exklusiv mesh andas, om än att det är i metall. 

Klockor barn från Torekovs är verkligen en toppenpresent!

Kolla gärna på när Klockfeber.se testade Torekovs klockor:

 Review Torekovs

Det är jättetrevligt för oss på Torekovs att få höra era berättelser eller se era bilder! Fortsätt skriv till info@torekovs.com