TOREKOVS KLOCKOR

EN KLOCKA ÄR EN FIN PRESENT

Exklusiva klockor för barn, ungdomar och medvetna kvinnor

Det är trevligt att bära matchande klockor! Torekovs Pärlhamn i guld lämpar sig lika bra för mammor som ungdomar. Här har flickan matchande Dagshög i Guld och vitt klockarmband i äkta läder. Båda känner sig lika fina!
"Jag önskar att alla barn hade en klocka när de börjar skolan", säger fröken Lotta. Hon berättar att de lägger nästan hela lågstadiet till att lära barn klockan - men nästan inga barn har en klocka! En barnklocka från Torekovs är ett toppenalternativ!

Klockor, present med klass

En snygg premiumklocka är kanske den bästa present du kan ge ditt barn eller barnbarn. En klocka från Torekovs är ett smycke de kan bära länge och som finns kvar.

Grunden till Torekovs klockor är att det inte finns fina klockor till barn. "Alla barn borde ha en klocka när de börjar grundskolan", säger fröken Lotta Andersson, Helsingborg.

Därför skapade vi klockor barn från Torekovs.

Vi byggde på med klockor för ungdomar Vi förstod att även ungdomar saknar en snygg, skön, unik klocka. "En klocka är ju enda smycket jag kan ha", säger Isac 14 år.

Vi sa att vi inte skulle ta några genvägar när vi skapade klockorna. Vi valde att satsa på kvalitet under hela framtagningsprocessen av Torekovs Barnklockor.

Klockorna finns i 28mm för de små och 33mm för de större barnen, ungdomarna och kvinnor.

Torekovsklockorna har ett klassiskt något välvt glas i diamanthård safirkristall och en vackert högblank metallboett. Baksidan som ligger mot skinnet är 100% Hypoallergen Titan.

Det finns väldigt många klockarmband i respektive storlek som man snabbt kan byta till.

Torekovs klockor för barn och ungdomar är ett minne som består. 

Serien Torekovs Pärlhamn passar mammor, mormor och farmor lika bra som ungdomar. En unik damklocka.

Ibland är det roligt att bära matchande klockor - eller bara välja en Pärlhamn till sig själv för att den är så fin! De tydliga siffrorna och storleken på klockan gör att många kvinnor uttrycker glädje över att äntligen kunna se vad klockan är igen.

Skaparna av Torekovs klockor säger;

"En Torekovs-klocka är byggd för att finnas länge och med en avsikt att vara en av de presenter man minns när man växer upp och som man kan lämna vidare till sina egna barn en vacker dag."

Visst är det härligt med glada barn! Ibland vill man ge dem något extra fint, något som finns kvar - och då är en klocka från Torekovs ett bra alternativ! Här ser vi två 9-åriga kompisar med varsin Torekovs Dagshög 28mm med band av äkta läder.
"Alla våra tre barn fick varsin klocka i skolavslutningspresent, de är så glada och stolta och tycker de är superfina", säger mamma Frida. På bilden är det största sonen som har en Dagshög i Guld och svart läder. "Sjukt snygg", säger han.

En klocka anpassad för lek

En Torekovsklocka ska inte bara vara ett smycke vid en fin middag, om än att det är jättetrevligt. En barnklocka från Torekovs fungerar lika bra i barns lek.

En klocka ska vara skön att bära, därför är Torekovs alla klockor designade med förflyttad tidsomställarknapp & safirglas som är det hårdaste glaset man kan uppbringa.

Ett barn ska inte heller få sin fina klocka förstörd om man råkar glömma den på armen när man hoppar i en pool, eller leker kring vatten – därför är Torekovs klockor vattentåliga. Den nickelfria baksidan i rent Titan är inte bara klok, utan mycket skön mot huden.

Barnklocka Torekovs Svarteskär i guld med rosa klockarmband och gulddetaljer är en ljuvlig klocka till både små och stora tjejer! Den har tåligt och bekvämt tygband med fina spännen i guld.   Barnklockan Torekovs Svarteskär finns i 2 storlekar.

Levereras i fina gåvoaskar

Det är roligt att få något fint ibland!

"Jag är så less på att alltid ge någon leksak som går sönder, pengar eller sportutrustning. Jag blev därför så glad att jag hittade er hemsida och köpte en toppenfin klocka i ljusbrunt skinn och guldboett. Barnbarnet blev superlycklig och bär den varje dag", uttrycker farfar Dan.

Alla Torekovsklockor levereras i en lyxig vit presentask liggandes på en vit kudde av läder.

"Torekovs – en exklusiv gåva att ge, en fin present att få."

”Förhoppningen är att fler barn ska känna stolthet över klockan och att den ska få bli en del av att växa upp. Det vore fantastiskt att få bidra till fina minnen, likväl som pedagogik i grundskolan. Kanske kan man lära barnen att inte alltid använda en mobiltelefon för att hålla tiden. Det är inte nyttigt."

LEIF GÖRANSSON, GRUNDARE

Barnklocka är en fin present!

Torekovsklockorna är verkligen en toppenpresent. Men den ska inte bara vara ett fint smycke, den ska även vara skön att bära. T ex är omställarknappen flyttad till siffran 2 (normalt placerad på siffran 3) för att inte klämma på handens ovansida.

Torekovsklockornas undersida är helt fria från Nickel. De består av 100% Hypoallergenisk Titan.

En barnklocka ska tåla vatten och lek!

Torekovs klockor är anpassade för lek och är byggda med en vattentålighet av 5 ATM. Vår enkla förklaring är att ett barn ska kunna glömma klockan på och hoppa i duschen eller lättare bad.

Alla Torekovsklockor har det finaste och mest hållbara glaset som finns - diamanthårt safirkristallglas.