Visst vore det trevligt att matcha ditt barn med en snygg barnklocka till dig och en barnklocka i samma stil till barnet!
Du blir en förebild för barnet, och barnet får ett klokt smycke med klass.

Analoga klockor i premiumklass

Torekovs klockor erbjuder klockor för barn, klockor ungdom och klockor Dam. Analoga klockor i premiumklass till ett jämförelsevis väldigt bra pris.

Att köpa en barnklocka till ditt barn kan vara den bästa presenten du kan ge. Alla barn ska lära sig klockan. Skolan lägger nästan 3 år på att lära barnen klockan. Men, hur många barn har en barnklocka på armen? 

Tänk på det här

Vad är viktigt att tänka på när man köper en klocka till sitt barn?

  • En barnklocka ska vara skön att ha på sig.
  • En barnklocka ska vara hållbar och tåla barns lek, safirkristallglas gör att det inte kan repas.
  • En barnklocka ska tåla vatten, minst 5 ATM.
  • En barnklocka ska naturligtvis vara pedagogisk och analog.
  • Sist, men inte minst – en barnklocka ska kännas fin för barnet. 

Klockor barn från Torekovs har tänkt på allt det. Därför är en klocka från Torekovs ett bra köp.

Trevligt med Mini me

Mini me - vanligt med kläder - men det är en toppenidé att inspireras av även med klockor. Det är supergulligt att ha matchande klockor. Torekovs klocka Dam känns exklusiv och är mycket prisvärd, och barnklockorna har genomgående toppkvalité. Tänk vad trevligt att gå på middag med matchande klockor och liknande toppar upptill! Det finns matchande klockor till både killar och tjejer, stora som små.

Torekovs klockor kommer som Guldklocka, Silverklocka, Svart klocka och rose klocka. Alla har allergifri undersida i ren Titan och diamanthårt glas av safirkristall.

Man kan välja på klockarmband i mjuk nato eller äkta läder till alla barn och ungdomar, likväl som band i finaste mesh till de äldre.

Köpa en barnklocka är smart

Att hjälpa sitt barn kunna klockan och visa att det är snyggt att bära en riktig klocka är en både trevlig och smart idé. Skulle du köpa en damklocka och matcha mini me till ditt barn är vi övertygade om att det blir succé! Här går du in och hittar klockor till ditt barn; Torekovs klockor barn

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated