Barnklocka Guld från Torekovs ger barn och ungdomar en riktigt go känsla av exklusivitet. Kolla här; Torekovs klocka barn

”Man ser rik ut i den”, sa en kille 12 år. Och det är nog så, Torekovs klockor för barn i Guld ser dyra ut, och känns speciella att bära. Torekovs klockor för barn och ungdomar är klassiskt vackra barnklockor som ger ett särskilt intryck och som tål att användas. 

Torekovs barnklockor är exklusiva

Redan när klockorna levereras får man som köpare en känsla av att det är en speciell klocka. De kommer i en exklusiv vit ask och ligger på en kudde i vitt läder. Om man ska ge bort en klocka från Torekovs så behöver man inte bekymra sig över om klockan kommer att känna speciell att få. Barn och ungdomar älskar den!

Det är också det som är meningen, det är speciellt att bära Torekovs barnklocka. Även barn och ungdomar vill känna sig snygga, och det gör de med en klocka Guld från Torekovs!

Självklart ska barn ha en riktig analog klocka. Skolan behöver hjälp. De lägger massor av tid under grundskolan på att lära våra barn klockan. Och det är inte lätt när de inte har någon. 

Äldre barn ska ha en klocka för att det är trevligt, men också för att man som förälder kan säga att de kan lämna mobiltelefonen hemma! Det är bra att lära sig hålla tiden enbart på sitt armbandsur. Det är oerhört lätt att barn annars fastnar i telefonen bara för att de tagit upp den ur fickan. ”Jag ska bara kolla något snabbt….” Har ni äldre barn så känner ni igen det. Och vet att det sällan går snabbt…

Barnklockor med många alternativa klockarmband

Torekovs barnklocka guld finns i två storlekar. 28 mm för de mindre pojkarna och flickorna, 33 mm för de som är lite äldre ända upp till tonåringar.

Torekovs Pärlhamn i Guld är den enda av guldklockan som har ett klockarmband i mesh, som är ett metallband. Känslan i Pärlhamnsserien är riktigt premium, och de klockorna passar mycket bra även till äldre tjejer, mammor, mor- och farmor!

Det finns ett stort antal klockarmband att välja till sin klocka guld!

Först och främst alla band i mjukt tyg, sk nato. I Torekovs version har alla natoband riktiga spännen och hylsor som även de är i guld. Det är viktigt med riktiga spännen för att barnen ska tycka att klockorna är bekväma. Natobanden, som ger klockorna kollektionsnamnet Svarteskär finns i färger från vitaste vit till svartaste svart.

Barnklocka guld från Torekovs finns även med klockarmband i äkta läder. Man har då att välja på svart med guldspänne, ljust brunt med guldspänne och vitt med guldspänne. Den sistnämnda är just nu en av favoriterna till flickor, unga som äldre. Det är även det enskilda klockarmband som främst säljs till de som köpt en Torekovs Pärlhamn med mesh såsom extra klockarmband att byta till ibland.

Kika gärna här och se hur lätt det är att helt lätt att byta band på Torekovsklockor

En riktig barnklocka är en fin present

Att köpa en riktigt fin analog klocka från Torekovs är verkligen en fin present. Klockorna är av yttersta kvalitet. Glaset är av diamanthårt safirglas, boetten av bästa 316L-stål. Likväl har de valt att sätta 100% Titan på undersidan för att minimera risk att utveckla nickelallergi. Klockorna tål vatten upp till 5 atmosfärers tryck. De brukar beskriva det som att det inte är dykarklockor gjorda för sportdykare, men det kommer inte att ske någon olycka om barnen glömmer ta av sig klockan när de hoppar i poolen eller när de går in i duschen efter gymnastiken.

Torekovs barnklockor är superfina analoga klockor. Köper man ett armbandsur för barn så ger man dem inte bara ett smycke, man ger dem även en klok present de mår bra av att ha. Köp här; Torekovs klocka barn

Alla Torekovs klockor för barn levereras Fraktfritt inom EU och har 2 års Garanti.

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated