Klockor barn och ungdomar från Svenska premiummärket Torekovs barnklockor! Ibland vill man ha något annorlunda, något lite fräckare, något som sticker ut. Då är Torekovs klockor barn och klockor ungdom i svart rätt alternativ!

Jag vet, det är lättare för barn att lära sig klockan om man väljer någon annan av Torekovs klockor barn. Men kanske barnet redan kan klockan, eller har blivit lite äldre. Då är det tufft med en svart klocka med sekund-, minut- och timvisare i grafitgrått! De större klockorna, 33mm, från Torekovs är unika klockor ungdom - och de svarta är absolut coola. 

Till de svarta klockorna från Torekovs kan man välja tygband (sk nato) med svarta spännen och svart hylsa. De finns klockarmband i helsvart, orange och vitt. Klockarmbandet i orange med sin helsvarta klocka blir onekligen väldigt fräck.

Väljer man en svart klocka och vitt klockarmband med sina svarta detaljer så får man fortfarande en mycket tuff klocka – men ändå stiligt. En riktigt bra alternativ!

Klockor barn, cool med smarta alternativ

Letar du en cool barnklocka? Är du dessutom inne på en klocka med 33 mm boett, då kan man vara lite finurlig och köpa en Torekovs Pärlhamn i svart med svart mesh. Då har man en klocka som man aldrig kommer att växa ur eftersom mesh-bandet även passar vuxna. Likväl kan man köpa roliga extraband att byta till. Exempelvis det oranga eller det vita.

Man kan även välja att köpa ett klockarmband i äkta läder till sin svarta klocka. Det är då passande med svart klockarmband med guld eller silverspännen.

Torekovs barnklockor ett premiummärke

Generellt är Torekovs barnklockor ett absolut premiummärke för barn. Det har lagts år av utveckling och planering innan klockorna kom på marknaden.

Alla klockor från Torekovs är gjutna i det bästa stål man kan köpa, sk 316L stål. Man kallar det kirurgiskt stål eftersom kirurgiska instrument är gjorda i samma stål. Men, om än att det är det bästa stål man kan använda så innehåller det ändå Nickel. Det gör allt stål. Ska man vara absolut säker på att sitt barn inte utvecklar nickelallergi ska man ha ett hypoallergiskt material på kontaktytan mot huden. Titan, keramik (och plast) är hypoallergent.

Torekovs barnklockor har valt att sätta 100% Titan på sin undersida.

Klockor barn ska vara sköna att bära

Nu har ni hittat en cool barnklocka, men oavsett ska de vara sköna att bära! När ni var unga, eller kanske även i vuxen ålder, visst har ni varit med om att omställarknappen, kronan, gjort ont på ovansidan av handen? Det har Torekovs löst genom att flytta kronan till position vid kl 2 i stället. Smart!

Barnklockor ska ha glas av safirkristall

Det är inte roligt att köpa en fin klocka som snabbt blir repig på glaset. Det är i princip omöjligt att hålla en enklare klocka fin, då nästan alla klockor – även de något dyrare klockorna – har glas i mineralglas. Mineralglas är i princip plast. Alla vet hur enkelt det är att repa.

Det bästa glas man kan ha på en klocka är glas i safirkristall. De absolut finaste klockorna till vuxna, såsom Rolex, har glas i safirkristall. Torekovs barnklockor har även de glas av 100% safirkristall (Några klockmärken lägger en coating, ett enkelt ytskikt, av kristall på sitt mineralglas. Inte Torekovs, de har ett helt homogent glas i safirkristall.)

Klockor barn ska vara vattentät!

En klocka för barn ska vara vattentät. Många barnklockor (likväl som ganska många klockor för vuxna) tål inte att vara ute med när det regnar.

Alla klockor från Torekovs; barnklockor, klockor ungdom och damklocka Torekovs Pärlhamn tål 5 ATM. Det innebär inte att man ska ha den på sig om man sysslar med sportdykning, men de tål lek och bad – och är ändå smidiga att ha på sig.

Klockor barn och klockor ungdom från Torekovs är premium. Deras svarta linje är mycket coola klockor!

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated