Tycker ni det är svårt att hitta bästa presenten till ditt barn eller barnbarn? Känner du ockå att det lätt "en slant"? Det är inte roligt att ge pengar, och hur fin kram man än får när man lämnar ett kuvert med pengar så finns det sällan något minne av gåvan kvar.

Ibland vill man ge något speciellt. Något bestående, ett minne. Känner du också så - då har vi bästa presentförslaget till ditt barn: en riktigt fin analog barnklocka!

Det är roligt att ge ett smycke. Det kan vara en gåva som barnet inte alltid använder, men absolut känner sig barnet extra fin med ett smycke på sig som du givit. En klocka är ett smycke. Men, det är också så mycket mer. Barn ska lära sig klockan. Skolan lägger mycket tid på att hjälpa till, men - hur många barn har en klocka? 

Köper du en högkvalitativ klocka så kommer ditt barn eller barnbarn att ha glädje och känna sig fin under många, många år. Tänk vad trevligt att växa upp och ha sin klocka kvar till som minne av dig, men också för att kunna ge den vidare till sina egna barn! Genuint, kärleksfullt och fint.

Köp en högkvalitativ premiumklocka till barn. Bästa köp är en klocka från svenska Torekovs klockor. Här får du en länk; Torekovs barnklockor

Kvalitet klocka barn

Vad innebär en premiumklocka för barn? En klocka till barn behöver vara av riktigt bra kvalitet för att det ska vara nyttigt för barn att bära den, och för att den ska tåla barns lek.

Gjuten i bästa stål och undersida av allergifri Titan

Torekovs klockor barn och ungdomar är gjuten av 316L stål . Det är den bästa kvaliten man kan använda och är samma kvalite som till kirurgiska instrument.

Man ska generellt undvika Nickel i produkter som har skinnkontakt med barn. Det bästa är om kontaktytan på smycken (bälten, armband, klockor) mot hud är av Titan eller keramiska material. De är nämligen Hypoallergena, dvs helt allergifria. Alla Torekovs klockor har undersida av Titan som alltså är helt Nickelfri.

Klockarmband för barn ska andas

Du vill att ett klockarmband på en barnklocka andas. Barn blir varma, och inte sällan svettiga eller blöta. Det bildas kondens som leder till rodnad och ibland eksem om inte klockarmbandet andas. Undvik klockarmband i plast eller tät gummi.

Klockarmband i äkta läder eller tyg, sk nato är bästa alternativ

Diamanthårt glas av safirkristall

Safirkristall är ett av världens hårdaste material. Närmast att likna vid diamant i hårdhet. Köper du en klocka med glas av safirkristall kan du vara säker på att din klocka inte får repor. De mest exklusiva klockorna för vuxna kan ha glas av safirkristall. Alla klockor från Torekovs likaså.

Klockor ska vara vattentäta

Barn är barn. Det är helt naturligt och självklart att de ibland glömmer ta av sig klockan innan de hoppar i en pool eller går in i duschen efter lek. Då ska inte klockan gå sönder. 

Alla klockor från Torekovs tål 5 ATM, många kallar det vattentät till 50 m. Vi säger att om du inte har dyker med tuber, eller fridyker på elitnivå, så kommer din klocka från Torekovs att fungera perfekt även om du väljer att bada med den.

2 års Garanti och fri frakt

Du är trygg om du köper en klocka från Torekovs då du har 2 års Garanti. Vill du ge bort en fin present. Köp en klocka här; https://torekovs.se/

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated