Klockor barn från det svenska premiummärket Torekovs klockor. Bästa förslaget om ni letar efter en födelsedagspresent, julklapp, skolavslutning, student eller skolstart. Ett smycke likväl som klocka!

Alla barn ska lära sig klockan och många ungdomar saknar en riktigt fin klocka. En riktig klocka är bästa presenten.

Kvalité klockor

Barn och ungdomar är aktiva, och klockor för barn ska tåla att användas. Torekovs klockor har premiumkvalitet, är snygg, vattentät och skön att bära.

Klockarmband

Barn vill att sina klockor ska sitta tight på handleden. De tycker inte att det är skönt när klockan glider ner ofrivilligt på undersidan. Därför är det viktigt att ha band i material som andas. Man vill inte att det ska bildas fukt under bandet. Torekovs klockor har klockarmband i äkta naturligt läder och mjukt tyg, sk nato. Det finns även klockarmband i exklusiv mesh till de större barnen och tonåringar. 

Bekväm att bära

Förutom att klockarmbandet ska vara skönt, så ska själva klockan vara utformad för den som bär den. Inte för klumpig, och inte heller obekväm. Hur många har inte känt att omställarknappen på klockan har klämt in i ovansidan på handen när ni haft klocka på sig? Det är inte skönt! Därför har alla Torekovs klockor flyttat knappen till högre upp på sidan. Den kan då inte klämma. Unikt smart. 

Diamanthårt glas för armbandsur åt barn och ungdomar

En riktigt fin klocka har diamanthårt glas av safirkristall. De allra mest exklusiva klockorna för vuxna på marknaden har det. Så också Torekovs klockor.

Allergifria klockor, en självklarthet

Torekovs barnklockor är gjutna i bästa 316L stål, sk kirurgiskt stål. Men allt stål innehåller nickel, för att absolut utesluta risk för Nickelallergi så har alla Torekovs klockor undersidor i Titan. De är därmed hypoallergena, de kan inte ge allergi.

Vattentät klocka är viktigt

En klocka för barn ska tåla vatten. Torekovs klockor är vattentäta till 5 ATM, dvs ca 50 meters vattendjup. Det innebär att man kan glömma sin klocka på armen när man hoppar i poolen eller i duschen i skolan.

Hjälp barnen i skolan, köp en barnklocka

Alla barn ska lära sig klockan. Man lägger mycket tid i årskurs 1 till 3 på att lära sig skolan. Men, hur många barn har en klocka? Hur många hem har en klocka på väggen? Köp analog klocka till ditt barn

Fröken Lotta Larsson som varit lågstadielärare i snart 30 år uttrycker;

"Det är svårt att lära barnen klockan och det tar mycket tid. Det beror nog mest på att barnen inte har någon egen klocka."

Hjälp ditt barn och köp en riktigt fin barnklocka.

En snygg klocka är ett smycke

Det är trevligt att känna sig fin. Även för barn. I en klocka från Torekovs gör barn och ungdomar det! Det känns lyxigt att ha en Torekovsklocka. 

-"En klocka från Torekovs ska vara ett stilrent smycke samtidigt som den ska vara funktionell i vardag och lek", säger grundaren Leif Göransson.

Visst är det jättekul att kunna ge bort något fint! Om du ger en klocka till ditt barn eller barnbarn ger du också de små barnen bättre förutsättningar i skolan.

Bästa klockan - Unik present

Att ge en klocka till äldre barn och unga är en unik gåva. Ibland vill man ge en present som betyder lite extra. Kanske när barnet eller barnbarnet ska börja mellanstadiet eller högstadiet. Man vill ge något de minns. Då är Torekovs klockor en toppenpresent. Den finns med dem i många, många år!

 

Ge en barnklocka från Torekovs som födelsedagspresent, Julklapp, skolstarten eller bara för att du älskar någon!

  • Alla armbandsklockor för barn och ungdomar från Torekovs har 2 års garanti.
  • Klockor till barn och ungdomar levereras fraktfritt i exklusiva presentförpackningar inslagna i silkespapper.

Klockor för barn och ungdomar från Torekovs är en riktigt exklusiv och klok present till killar och tjejer!

Vanliga frågor;

Kan jag köpa Torekovsklockor i butik?

  • Torekovs klockor för barn och ungdomar är endast tillgängliga online. Det gör att vi kan erbjuda högkvalitativa klockor till ett pris långt under vad de skulle kosta i butik. I sommar kommer det att finnas pop-up-butiker i Torekov/Båstad, men då är det vi som sköter dem och priset ska vara detsamma.

Kan man byta klockarmband själv, eller måste man lämna in den för hjälp?

  • Det är enkelt att byta klockarmband själv. Du gör det på ca 30 sekunder med hjälp av snabblås och helt utan redskap. Här ser du hur man gör; Byta klockarmband

Passar era klockor till mig som medelålders mamma?

  • Ja, absolut. Faktum är att ni är just nu vår starkaste växande målgrupp. Många upplever att deras egna klockor är väldigt små, och att det börjar bli svårt att se vad klockan är. Då är våra minimalistiska klockor perfekta. Tydliga men ändå exklusiva. Torekovs Pärlhamn är bästa val för kvinnor i alla åldrar. 

 

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated