Klockor barn från Torekovs är likställt med premium klockor barn.

Letar man efter en riktigt fin födelsedagspresent, Julklapp, Alla Hjärtans Dag, eller gåva till skolavslutning – då är en klocka från Torekovs klockor en toppenpresent! Köp här; Torekovs barnklockor

Premiumklocka för barn

Skaparna till klockmärket Torekovs kunde inte hitta en riktigt fin klocka till sitt barn när han fyllde år. Därför tog de tag i det och satsade på att skapa de mest exklusiva barnklockorna på marknaden.

De har verkligen tänkt på allt.

Kvalitet

Alla klockor i stål innehåller Nickel. Enklare (billigare) stål innehåller mer Nickel, och de dyraste väldigt lite. Alla Torekovs klockor är gjutna i finaste kirurgiskt stål. Men oavsett det så väljer de att sätta absolut hypoallergen Titan på undersidan. Allt för att säkerställa att man absolut inte kan utveckla Nickelallergi av deras klockor.

Sen sätter de det absolut dyraste glaset på sina klockor. Glaset är av safirkristall. Endast diamant är ett hårdare material.

Torekovs alla klockor är vattentäta till 50 m (5 ATM). De är inga dykklockor, men tål att glömmas på armen om man hoppar i poolen eller glömmer ta av klockan när man duschar.

Klockor barn

Alla barn i ska lära sig klockan. Barn jobbar ofta med klockan under de första tre åren i skolan. Men, hur många har en klocka på armen?

Vi föräldrar vill hjälpa våra barn i skolan. Vi sitter bredvid dem och jobbar med alfabetet, vi lär dem siffror och enkel matematik – men hur många föräldrar hjälper barnen med att lära sig klockan?
Hur många hemma har analoga klockor i hemmet idag?
Att ge sitt barn eller barnbarn en klocka är att ge dem hjälp i skolan.

”Men, varför inte en Smartwatch? De är väl superbra att sätta på sitt barn? Med dem kan man ju följa dem på sin telefon när de går hem från skolan, och de tycker ju att det är så roligt att ta bilder med sin smartwatch och prata med sina kompisar på telefonen. På några varianter kan de t o m spela spel. De tycker ju att det är så spännande…”
Nej…! Smartwatch är inte bra för barn. Som förälder även till tonåringar så kan jag säga att ett av de stora problemen som finns är att begränsa barnens mobiltid! Att då introducera våra minsta barn till den mobila världen är absolut fel. Det finns mycket forskning som visar på det. Se vad överläkare Anders Hansen, författare till Skärmhjärnan, säger: Anders Hansen intervju

Vi vuxna måste ta vårt ansvar och begränsa våra barns mobilanvändande. Vill du ha koll på ditt barn och ge dem en fin uppväxt, köp inte en smartwatch till ditt barn. Spendera tid, lek och följ ditt barn till skolan.

Så, hjälp ditt barn i skolan. Köp en analog klocka barn till henne eller honom. Ju mer ett barn tycker om sin klocka, desto hellre vill de ha den på. Barn älskar att bära sin Torekovs barnklocka. De känner sig lyxigt fina i den.

Fri frakt

Alla Torekovs klockor barn levereras i exklusiva askar med Fri frakt och man har 2 års Garanti.

Torekovs klockor är osedvanligt fina klockor till ett fantastiskt bra pris!

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated