Presenter till barn, visst är det svårt att hitta rätt? Man vill ge något speciellt, något som finns kvar, gärna en present som dessutom bidrar till något.

Vi har bäst förslag till dig om du letar present till barn, ungdomar eller till kvinna i alla åldrar;

Köp en riktig barnklocka här från svenska Torekovs klockor barn!

Premiumklockor till bäst pris

Torekovs klockor har tagit fram premiumklockor främst för barn och ungdomar, men det visar sig även att kvinnor i alla åldrar älskar deras mest exklusiva linje Torekovs Pärlhamn. 

Det unika med Torekovs klockor är att de i alla detaljer satsat på de bästa materialen. Eftersom de enbart säljs via deras eget lager i Torekov så kan de ändå hålla ett fantastiskt bra pris.

Kvalité är viktigt. Rätt klocka kan hålla hela barnets uppväxt och finnas kvar till dess att man får egna barn! Kanske minns du själv när du fick din första klocka? Tänk vad roligt om den funnits kvar idag och få överlämna den till ditt barn eller barnbarn.

Allergivänlig stål

Brukar du falla för frestelsen att köpa smycken utomlands? Det är så roligt att gå runt på affärer eller bazarer och fynda armband, halsband och örhängen. Men, om du har gjort det så har du säkert märkt att det börjar klia under armbandet eller att du får rodnad vid hålet i öronen. Då är det ett bevis för att du är känslig mot Nickel.

Har man väl utvecklat Nickelallergi så går det inte bort. Se därför till att köpa smycken i allergivänligt stål, sk kirurigiskt stål (Benämning 316L stål)

Det är den stålkvalitet som innehåller minst Nickel.

Torekovs alla klockor är gjutna i 316L stål. För att absolut utesluta allergirisk har de dessutom satt en homogen undersida av  Hypoallergen Titan. Unikt bra!

Klockarmband i läder

Att sätta något annat än naturliga material närmast huden och dessutom material som inte andas, typ plast eller gummi, är inte bra. Leta efter presenter som är gjorda i naturliga material.

Torekovs klockor har klockarmband i äkta, mjukt läder. Du kan även välja klockarmband i tyg, sk nato, eller exklusiv mesh.

Glas i safirkristall

Inget glas är hårdare än glas av safirkristall. Eftersom klockor ofta får utstå stötar, slag och skrap är därför safirkristall ett ultimat material för klockglas. Tyvärr är det ett dyrt material, vilket gör att många väljer glas av plast eller enkla mineralglas. Torekovs klockor har safirkristallglas på alla sina klockor.

Klocka till barn, en hjälp i skolan

En analog klocka till ditt barn gör inte bara att barnet känner sig fin och får ett smycke. Det är en present som hjälper barnet i skolan! Många har glömt att skolan lägger 3 år av utbildning på att lära barn klockan. Satsa på en snygg, prisvärd premiumklocka nästa gång du ska köpa en present! Bästa köp finns här på Torekovs barnklockor.

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated