Barnklocka Rosé och klockor i rosé för ungdom från Torekovs är för många den mest exklusiva klockan de kan hitta.

Det är så trevligt att Torekovs erbjuder en palett av guld, silver, svart och rosé på sina barnklockor. ”Det ska finnas en favoritklocka till alla”, säger dem. Men, det är något speciellt med rosé klockor… De har liksom känslan av guld, men ändå lite bus och speciell finess.

Alternativa klockarmband

Rosé och vitt är en galet fin kombination. Man kan hos Torekovs välja många olika färger på klockarmbanden som finns i tyg (sk nato), äkta läder och finaste mesh. Väljer man att köpa just en roséklocka så kan man bara välja vitt eller svart tygband, eller vitt äkta läder. Det gör att alternativen är färre, men kanske just därför lite extra exklusiv?

Barnklockor i rosé finns i båda storlekarna 28 mm och 33 mm. Är man finurlig och lite äldre barn, ungdom så är bästa köp att satsa på en Torekovs Pärlhamn i rosé. Det är nämligen enda sättet att komma åt det mjukaste meshband jag haft på armen. (Det som är signifikant för Pärlhamn)

Mitt favoritval

Jag har själv valt en Torekovs Pärlhamn till mig. Jag hade köpt en 28 mm barnklocka i rosé till dottern tidigare, men när jag såg den så beställde jag en 33 mm rosé Pärlhamn och den var verkligen supersnygg! Det var en jätteenkelt att ställa om klockarmbandet, och jag har inte särskilt smala handleder.

Kvalitetsklocka!

Det är unikt att kunna köpa en barnklocka där man varit så noga med valet av material.

Att kunna köpa en barnklocka med äkta, homogent safirkristallglas är ju fantastiskt. Barnen kan åka hur mycket rutschbana de vill och skrapa i sidorna, glaset kommer vara lika repfritt när de själva blir vuxna som när de just fått sin klocka i rosé..

Torekovs har valt att sätta en Titanundersida på alla deras roséklockor. Det är unikt bra. Hur många har det idag? Jag tror att Breitling har det på några klocktyper, men inte många andra. Men Torekovs klocka i rosé har det också minsann! (Ja, och alla andra klockor från Torekovs också)

2 år Garanti

Alla klockor för barn och ungdomar från Torekovs har 2 års Garanti. Det är bra. Det är tryggt att veta att sin present tål att användas.

Fri Frakt

Alla klockor från Torekovs har fri frakt inom EU. 

"Jag kan bara säga att våra klockor är superfina. Dottern blev överförtjust när hon fick öppna sin presentbox och vi får mycket beröm över våra matchande klockor!"

(Tack till Artikel från Jenny Bengtssons blogg)

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated