Klockor barn och ungdom från svenska Torekovs är unikt bra presenter. Välj att köpa en klassiskt cool klocka till ditt något äldre barn.

(Artikel publicerad i kgoutdoor)

Många gånger får man kämpa med vad man ska köpa när det är högtid såsom Julafton, födelsedag, skolavslutning eller konfirmation.

Det är inte sällan man handlar något man redan vid köptillfället är skeptisk mot att det blir bra. Framför allt om man vill satsa på något lite mer speciellt. Något som blir ett minne. Då tänker jag mig en armbandslänk, guldkedja eller liknande.

Istället föreslår vi att man köper en riktigt fin analog barnklocka från Torekovs barnklockor.

Teamet bakom Torekovs barnklockor och armbandsur för undomar har tagit fram en exklusiv, klassiskt men ändå cool klocka till barn och ungdomar.

För ungdomar så gäller storleken 33mm, och då finns dem i guld, silver, rosé och svart.

Ett riktigt bra tips är klocka rosé i linjen Torekovs Pärlhamn!

Klockan i rosé är en superhit. En del älskar guld, en del älskar silver – men jag måste säga att roséklockan från Torekovs är vansinnigt fin! Hela serien med klockarmband i mesh är något alldeles extra. Det är supermjukt att ha den på sig, och himla trevlig att se på.

Är man då lite finurlig så köper man ett klockarmband i vitt tyg med spännen och hylsa i rosé (sk natoband) som man kan byta till. Kanske även ett helsvart klockarmband som jag vet att min väninna har på sin roséklocka när hon är på stallet.

Kvalité

Alla klockor från Torekovs har ett något välvt glas. Det gör hela klockan speciell. Unik. Förmodligen har de sneglat på de klassiska äldre klockorna från Rolex och IWC som har precis den typen av glas. Oavsett så blir det vansinnigt klassiskt snyggt! Glasen är dessutom av safirkristall. Dvs att de är i princip omöjliga att få repor på.

Känner ni någon som har nickelallergi? Det är verkligen jättetråkigt att ha det. Forskning säger att det inte är något man föds med, utan något som man får om man råkar vara känslig och utsätts för nickel.

De bästa klockorna är gjutna i 316L stål, sk kirurgiskt stål. Det bästa stål man kan använda. Men, allt stål – även det bästa – innehåller Nickel. Vissa mer, andra mindre – men ändå.

Torekovs klockor är också gjutna i 316L stål, men de har valt att ha sina undersidor helt i 100% Titan. Detta för att Titan och keramiska material inte innehåller någon Nickel alls, dvs helt Hypoallergent. Allergifritt.

Torekovs Pärlhamn är premium

Sammanfattningsvis kan jag säga att Torekovs klassiska klockor till ungdomar är en riktigt exklusiv present. Just klockorna med mesh-band, Torekovs Pärlhamn, är absolut deras premiumlinje. Det bästa med de klockorna är att de även passar oss kvinnor lika bra som ungdomar. Klockarmbandet är lätt att ställa om.

Kika in på deras hemsida, www.torekovs.se och överraska din unga tonåring med en jättefin present från Torekovs. Du ska beställa 33mm klocka till de äldre barnen och ungdomar. Alla klockor från Torekovs levereras fraktfritt inom EU och de lämnar 2 års Garanti.

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated