Födelsedagspresent barnklockor från Torekovs är verkligen det bästa tipset till barn, barnbarn eller tonåring! 

Tänk efter, hur många av födelsedagspresenterna till era barn har betytt något? Hur många presenter till dem finns kvar, och kommer att finnas kvar till de själva vuxit upp?

Man har nästan glömt bort att ett av de finaste smycken man kan ha, och många gånger det enda en kille kan ha, är en riktigt fin klocka!

Ett riktigt fint armbandsur för barn och ungdomar kan vara precis det; ett fint minne av en härlig tid!

Svenska Torekovs barnklockor

Vårt födelsedagstips, köp här; Klocka barn från svenska Torekovs! De finns i olika varianter såsom metallband av finaste mesh, äkta läder eller i tyg, sk nato. Man kan välja olika färger på klockarmbanden och på två storlekar på klockorna. Till de yngsta väljer man den mindre barnklockan på 28 mm, och de större samt tonåringarna får en 33 mm stor klocka för ungdom.

Klockorna kommer i fina presentboxar och levereras fraktfritt.

Barnklockor med kvalitet

Torekovs barnklockor och armbandsur för barn och ungdomar är en riktig klocka gjord för barn. De har i alla valsituationer och utföranden valt de bästa materialen. Som exempel har man på Torekovsklockorna diamanthårt glas av safirglas och baksida av 100 % Titan så inte barnen ska kunna utveckla Nickelallergi.

Det är inte den billigaste klockan på marknaden, men som ofta går ofta pris och kvalitet hand i hand, och för några hundralappar mer får man med en riktigt, riktigt fin Julklapp.

Alla klockor barn och ungdomar från Torekovs har 2 års Garanti, och de känns verkligen genuint exklusiva när man provar dem.

Alla barn ska lära sig klockan

Tänk, alla barn i grundskolan ska lära sig klockan – men hur många barn har en klocka på armen? Nästan ingen. Hur ska de då kunna förväntas klara av att lära sig den på ett bra sätt? Man kan t o m titta sig runt i sitt hus och se efter, hur många har analoga klockor på väggarna idag?

Om du köper en barnklocka från Torekovs hjälper du ditt barn att lära sig klockan samtidigt som du ger dem ett smycke att känna sig fin i!

En riktigt fin klocka i guld, rosé, silver eller svart är verkligen ett smycke att ha på armen.

Födelsedagspresent tips – ett presentkort 

Känner du dig osäker på vilken Torekovsklocka som ditt barn skulle önska sig? Kanske du funderar på att köpa till ett extra klockarmband så de kan byta beroende på vilka kläder de vill ha? Då är det klokt att köpa ett presentkort! Du kan beställa presentkort till barnklocka från Torekovs här.

 

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated