Klocka Dam från Torekovs klockor. En premiumklocka framtagen för ungdomar som blivit populär bland unga och äldre kvinnor. Exklusiv, påkostad, skön att bära, och prisvärd!

Ibland vill man förnya sig och köpa något till sig själv. Ibland vill man köpa något till någon man älskar. Torekovs Pärlhamn damklocka är ett vackert smycke för alla tillfällen.

Torekovs klocka dam är unik. Den har tydliga siffror, likväl som den känns exklusiv att bära. Perfekt för kvinnor i alla åldrar.

Premium kvalitet

Det svenska företaget Torekovs från Bjäre har lyckats ta fram en  kvalitetsmässig klocka i ett toppsegment bland automatiska klockor.

Damklockorna är gjutna i bästa 316L stål, men för att utesluta risken av att skapa Nickelallergi har de på Torekovs klockor valt att sätta Titan på undersidan. Titan är hypoallergent, dvs det finns ingen risk att man kan få allergiska problem framgent.

En fin klocka ska vara vattentät. Alla Torekovs klockor tål 5 Atmosfärers tryck, dvs ca 50 meters vattendjup. Man ska inte behöva ta av sig klockan om man vill ta ett skönt bad eller en svalkande dusch.

Det svagt kupade glaset på Torekovs Klocka Dam är av diamanthårt glas av safirkristall. Det vanligaste är att klockor har mineralglas vilket lätt repas. Men inte Torekovs klockor, där har man satsat på samma kvalité som marknadens allra dyraste märken.

Köp en ny damklocka i Födelsedagspresent, Alla Hjärtansdags present, morsdagspresent – eller en fin gåva bara för att du är värd det!

Bra pris

Torekovs klockor har givit serien Pärlhamn ett extremt bra pris i förhållande till kvalité. Prissättningen är lagd så för att målgruppen i grunden var ungdomar. Torekovs önskade ge fler unga möjligheten att få en fin klocka. Det gör att även vi kvinnor ska få den fördelen!

Man kan bara köpa Torekovs klockor online i webshopen Torekovs klockor eller i egna pop-up-butiker främst på Bjärehalvön. Inga mellanhänder som ska tjäna pengar.

Det är viktigt att barn ska lära sig klockan, och att ha en klocka är naturligtvis grunden. Kanske är det så att du kan tycka det är trevligt att ha matchande klockor med din son eller dotter? Vi tycker det är det är jättecharmigt, och är övertygade om att barnen tycker detsamma. Kika här; klockor barn

Perfekt för äldre

Alla kvinnor vill känna sig fina. Glöm inte våra äldre! Min mormor hade själv en smyckesklocka med liten urtavla och latinska siffror. Mormor fick den som ung, men har inte kunnat se vad klockan är under många, många år. Hon har alltid burit den, ända till hon fick en klocka dam Torekovs Pärlhamn i Guld av mig. Hon blev så lycklig över att äntligen kunna se vad klockan är igen! Mormor älskar sin klocka och är så nöjd över sitt byte.

 Torekovs Pärlhamn klocka dam finns i Guld, Silver, Rosé och i fräckt Svart. Vilken variant väljer du?

PS Vet du att Alla klockor från Torekovs har 2 års Garanti och levereras med Fri frakt?

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated