Klocka dam från svenska Torekovs klockor, är det lämpligt? Ja, en Torekovsklocka är en toppensnygg klocka till både yngre och äldre kvinnor!

Vi får ofta frågan "ni annonserar om att Torekovs är ett klockmärke för barn och ungdomar - men kan inte vi vuxna kvinnor köpa en Torekovsklocka?"

Självklart kan ni det!  

Upprinnelsen till Torekovs klockor var ju att det inte fanns riktigt fina klockor att köpa till barn. Men som det har visat sig så har framförallt Torekovs Pärlemor-serien blivit uppskattad av kvinnor, mammor, mormor och farmor.

Torekovs Pärlhamn är en supersnygg klocka dam.

Annika, 42 år, uttrycker "en unik klocka som inte alla har". "Jag är supersnygg i min Torekovsklocka Pärlhamn Guld!" 

Torekovs Pärlhamn är en jättesnygg klocka dam! Kika gärna in hos modeoraklet Jenny Boldsen, fru stilista på Råå. Hon är en av Sveriges ledande stylister, och hon väljer Torekovs klockor!

Mammor har ofta köpt en Torekovs Pärlhamn i samband med att man köpt en barnklocka till sitt mindre barn, köp här: Klocka barn. Det är jättetrevligt. Det är även ett smart sett att intressera barnen för att lära sig klockan! 

Älde kvinnor har även de kommit att älska Torekovs klockor. De har inte sällan en fin klocka som de fick när de var unga. Men de uttycker att de har svårt att använda den. Klockor på den tiden var små i storleken. Siffrorna, i den mån att där fanns några, ytterst otydliga. Så därför har äldre kvinnor uppskattat och köpt Torekovs Pärlhamn! De får inte bara en snygg, exklusiv, klocka som är skön att bära, de kan dessutom se vad klockan är tack vare tydliga siffror och visare! Klocka dam från Torekovs för både yngre och äldre kvinnor. 

Torekovs Pärlhamn med sina meshband går enkelt att ställa om storleken på. De passar barns  smala handleder likväl som vuxna kvinnohandleder. Klockarmbanden i skinn och nato är skapade för barns handleder och fungerar bara för smala vuxna handleder.

  • Alla Torekovs klockor har 2 års Garanti. 
  • Fri frakt på alla klockor inom Sverige.

Tips: Torekovs Pärlhamn, en toppenfin damklocka av högsta kvalite. En jättefin present!

Lämna en kommentar

Translation missing: sv.blogs.comments.moderated